Dit boek  komt – ooit

Al enkele jaren schrijf ik korte verhalen die vervolgens in een map verdwijnen. Ze zijn op zichzelf te lezen, maar hebben wel een gemeenschappelijk kader: de persoonlijke ontwikkeling. En dan niet van de bohemiens, maar van de brede laag van de bevolking. Het zijn persoonlijke observaties, maar het is geenszins geschiedschrijving. Ik heb zaken weggelaten, gecombineerd en soms zelfs verzonnen. Uiteindelijk moet het een boek worden van een dertigtal verhalen. Ik ben nu ruim over de helft. Af en toe zal ik op deze site een verhaal publiceren.

Zie hier het verhaal over tomatenzoete wraak

En nu iets extra’s:
Tijdens het opruimen van mijn bestanden vind ik een verhaal dat ik in september 2011 heb geschreven onder de titel ‘De Dood In De Trein’. Ik herinner me dat ik een lang verhaal wilde schrijven over een koppel dat hun dode vader met de trein moest vervoeren om nieuwe richtlijnen op de lijkbezorging te ontduiken. Vandaar de titel. Ik ben echter niet verder dan de eerste 2 pagina’s gekomen en toen was de trein nog niet in zicht. Wel heb ik nog de (ingewikkelde en humoristische) synopsis. Misschien moet ik het toch maar eens afmaken …

Kijk hier voor een verhaal over de dood in de toekomst